Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Főzzön és győzzön! Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. július 31.
ImageElindult a jelentkezés a XIV. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra. A Fehérvári Programszervező Kft. egy hónapon át, augusztus 26-ig várja a csapatok jelentkezését a főzőversenyre. A népszerű eseménnyel kapcsolatos minden információ a www.fehervariprogram.hu honlapon olvasható.
Tovább...
 
Anyatejes táplálás világnapja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. július 31.
ImageAz anyatejes táplálás világnapján tartalmas délelőtti programmal várja az érdeklődőket a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda. A Szabadművelődés Házában 2018. augusztus 1-jén, szerdán 09.30 órakor kezdődő eseményen többek között a szoptatásról, a mozgásfejlesztő játékokról és a kicsiket érintő elsősegélynyújtásról is hallhatnak előadást a leendő és gyakorló édesanyák, szülők egyaránt.
Tovább...
 
Lábszag ellen: fekete tea Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2018. július 30.
Amikor a kellemetlen lábszag egyre csak visszatér, tenni kell ellene! Ez a probléma gyakrabban előfordul a meleg időben. A nyári időszakban tehát – különböző megoldásokat keresve – még jobban kell figyelnünk rá. A rossz szagok megszüntetése érdekében nagymamáink például fekete teás lábfürdőbe áztatták a lábukat. Próbáljuk ki mi is!
Tovább...
 
Az utazás mint veszélyforrás? Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2018. július 30.
ImageNemzetközi adatok szerint az utazók több mint 40%-a tapasztal különböző egészségügyi problémákat az utazása során.
Tovább...
 
Tudtad, hogy a málna csonthéjas termésű? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 30.
ImageNem viccelek, tényleg így van! Amit mi a málna termésének mondunk, az botanikai szempontból sok-sok, szorosan egymás mellett fejlődő csonthéjas termésből álló terméscsoport. – Érdekel még más érdekesség is a málnáról? Akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Everness Indián Nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. július 30.
ImageHa úgy érzed, nem tudsz várni egy újabb évet az Everness fesztiválig, örömmel tudatjuk, hogy nem is kell! Szeptemberben összesűrítjük neked az Everness életérzést, hogy az Indián Nyár hosszú hétvégéjén újra átélhesd azt. Kevesebb helyszín, koncentráltabb programok várnak. Csendesebb, lassabb, bensőségesebb 4 napra számíthatsz, limitált 1000 fős férőhellyel.
Tovább...
 
Telefont és ajándékcsomagot nyerhetnek a gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. július 30.
ImageA nyári vakáció egészséges eltöltésével kapcsolatos rajzpályázatot hirdetett a székesfehérvári székhelyű PatikaPlus Gyógyszertárak csoportja. Az alkotásokat augusztus 31-ig lehet beküldeni, a pályázó gyerekek értékes ajándékokat nyerhetnek.
Tovább...
 
Megállapodás a Fehérvár FC Kft-vel a stadionról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. július 30.
ImageA Sóstói Stadion a város tulajdona. Pénteki ülésén határozott a közgyűlés a rövidesen elkészülő Sóstói Stadion egyes részeinek, helyiségcsoportjainak bérbeadásáról. Egy korábbi eredménytelen pályázat után most sikeresen zárult az önkormányzat által lefolytatott eljárás: a Fehérvár FC Kft. lesz a bérlője. Az előzetes számítások szerint az új stadion fenntartása ebben a konsturkcióban kevesebb költséget jelent majd a város számára, mint a korábbi stadion esetében.
Tovább...
 
Quartettissimo IX. Európai Vonósnégyes Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. július 28.
ImageA Károlyi József Alapítvány szeptember 28. és 30. között kilencedik alkalommal szervezi meg a „Quartettissimo” Európai Vonósnégyes Fesztivált. A különböző európai országokból érkező vonósnégyeseknek ez az immár hagyományossá vált találkozója egyre nagyobb közönséget vonz és számos intézmény, többek között, a Francia Intézet, valamint a Mécénat Musical - Société Générale Bank támogatását élvezi.
Tovább...
 
Királyi hírnökök a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. július 28.
A Székesfehérvári Királyi Napok királyi hírnökei adtak ízelítőt az augusztusi összművészeti fesztivál hangulatából szombaton délután a Belvárosban.
Tovább...
 
Napozzunk egészségesen! - 5 orvosi tipp Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. július 27.
ImageJavában zajlik a nyár, amikor csak tehetjük, igyekszünk a vízparton sütkérezni és D-vitamint gyűjteni. Ahhoz azonban, hogy mi is és bőrünk is biztonságban élvezze a nap sugarait, nem árt néhány dologra figyelnünk, mivel évről-évre egyre magasabb UV-sugárzásról lehet hallani. Mennyit legyünk a napon, mivel, mikor és hogyan kenjük magunkat, mit együnk napozás előtt – az alábbiakban orvos szakértő ad öt tippet az egészséges napozáshoz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10242 - 10252 / 20393